Vuodatuksen blogit on keikkuneet koko viikon blogilistalla päivitetyissä, vaikka uusista posteista ei olisi tietoakaan. No, välillä olis ihan mukavaa, jos blogi päivittyisi itsekseen. Sen verran harvoin tulee postailtua mitään. Tällä kertaa kuitenkin ihan oikea eikä vaan haamupostaus.

Yksi kuva kertoo tälläkin kertaa enemmän kuin tuhat sanaa. Tässä viimeaikaisia hankintoja ja saamisia.
Vasemmalla SNY:ni, joka paljastui Riikaksi, viimeinen paketti. Sieltä löytyi uusia neuleideoita sekä kesäksi että talveksi, eli Filatin talvi 2006/2007 sekä IK:n kesänumero 2006. Kaksi vyyhtiä ihanan vihreänkirjavaa käsinvärjättyä Chileläistä villaa sekä pienenpieni piparimuotti, joka kuvassa hukkui lankojen taakse. Keskimmäisenä kuvassa sukkalankoja, ylimmäinen Lana Grossaa, siitä kiitokset Emilialle, kaksi muuta ovat OnLinen itseraidoittuvaa lankaa, messuostoksia niin kuin myös ruskea merinovilla ja oranssinkirjava pirtin kehräämön karstalanka. Merinovillaa on 100g:n vyyhdissä reilusti yli kilometrin verran, ja tuota karstalankaakin on ainakin 250g. Ois varmaan pitänyt ostaa sekin kerijälaite sieltä messuilta...
273862.jpg

SNY-vaihto oli mukava syksyn piristäjä, suurkiitokset Kristelille järjestelyistä ja Riikalle ihanista paketeista. Viimeinen paketti omalle SNY:lleni tosin odottaa vielä paketointia ja postitusta.

Nyt takaisin maalaushommiin ja sitten ehkä taas vaihteeksi neulomaankin.