Perjantain ostosreissu oli melko onnistunut, vaikka en osannutkaan päättää mistä langasta tekisin sen neuletakin, mitä suunnittelin. Näin keväällä sen ei tarvitsisi enää olla kovin lämmin, mutta tykkäisin kuitenkin tehdä sen jostain ihanasta villalangasta. Iltapuku, mitä sovitin maanantaina oli onneksi vielä tallella. Se tosin jäi vielä liikeeseen olkainten lyhennystä varten. Ja samalla kun kerran olin ihan naapurissa, niin oli myös hyvä syy käydä käsityöliikkeessä :) Sieltä en kuitenkaan ostanut lankaa, vaan ompelutarvikkeita ja huovutusneuloja. Katselin kyllä isoa kerää Sirdar Yo-Yoa, vyötteessä oli kuva kivannäköisestä paidasta. Ehkä ostan sen keskiviikkona, kun menen hakemaan pukua :) Mietin vaan, että riittääkö paitaan yksi kerä, 400g on kuitenkin aika vähän, vai pitääkö ostaa kaksi...

Sitten piti tietysti etsiä puvun kanssa kenkiäkin, mutta kun on samankokoinen jalka kuin suurimmalla osalla suomalaisista naisista, niin eihän niitä kokoja enää ollut ja kevään uusia malleja ei ole vielä tullut. Lohdutukseksi löysin kuitenkin Suomalaisen alesta tällaisen:
29880.jpg
Hinta 9,90€, ei paha. Taustalla Anttilasta ostetut kerät vaaleanvihreää ja neliraita woolia. Niille sovellan varmaan jotain ohjetta tuosta kirjasta kaverin vauvalle, joka syntyy tässä ihan pian, terveisiä Katjalle! Keltainen ja vaalea violetti on Fleuria Niistä tuli perjantai-iltana sukat:
29878.jpg
Ne menivät eilen tuliaisiksi kaverin tytölle. Fleur oli niin pehmeää että ostin sitä vaikka onkin kokonaan tekokuitua. Puolivuotiaalla se ei toivottavasti vielä hiosta.

Sitten vielä äidiltä viedyistä jämälangoista valmistunut peitto:
29879.jpg
Se on vähän pieni edes vauvan peitoksi, joten annan sen varmaan kissoille jos ne tykästyy siihen. Keltainen on samaa Fleuria kuin sukissa. Osittain senkin takia ostin sitä lisää, kun luulin, ettei yksi kerä riitä peittoon, mutta kyllä se juuri ja juuri riittikin. Sinisessä ja punaisessa ei ollut vyötteitä, mutta ne saattaa olla vaikka 100% villaakin. Siksikin tuo voisi mennä kissoille, kun en tiedä yhtään miten se käyttäytyy pestessä. Se oli sellainen ajankuluprojekti miettiessä että mitähän seuraavaksi neuloisi.

Tänään mennään katsomaan taas yhtä taloa, tässä lähellä on ollut yllättävän paljon omakotitaloja myynnissä viime aikoina, ja samalla käydään suorittamassa kansalaisvelvollisuutemme elikäs äänestämässä. Ensi viikolla pitäisi vihdoin tulla jo melkein puoli vuotta odotettu tieto työpaikasta. Sen jälkeen uskaltaa taas tosissaan suunnitella vaikka asunnon ostoakin.