Olympiatyö edistyy pikkuhiljaa, mutta paljon muuta en sitten ole ehtinytkään neulomaan. Aloitin pikkutytön pitsihattua, mutta siitä tulikin aika iso, joten se meni purkuun. Eilen neuloin sitten tupsupipon, josta tuli vähän paremman kokoinen. Ehkä sille on vielä tähän aikaan enemmän käyttöäkin kuin pitsihatulle. Pipo pääsee uudelle omistajalle huomenna.

Kuviakaan en tänne saa, kun mies vei kameran mukanaan Kiinaan. Tai olis meillä oikeastaan toinenkin. Sellainen digijärkkäri, joka oli kaverilta lainassa häämatkalla ja sai Itä-Afrikan savannilla sisäänsä hienoa hiekkaa niin paljon, että meni korjauskelvottomaksi. No kaveri sai vakuutuksesta uuden ja toi vanhan meille. Oli kuulemma aikonut joka tapauksessa ostaa uuden kameran, joten loppujen lopuksi kaikki oli tyytyväisiä. Kyllä sillä vanhallakin kai vielä kuvata voi, mutta zoomirenkaiden välistä kuuluu rahinaa ja muuta sellaista pientä...

En edes ajatellut yrittää opetella sen käyttöä. mutta pitää ehkä kuitenkin yrittää, kun olympialaisetkin loppuu jo ennen kuin mies tulee takaisin ja pitäähän siitä työstä saada kuva kun se valmistuu... No tuleepahan testattua sitten toimiiko se kamera enää millään lailla.