Starsky on ollut käytössä jo viikon verran ja havaittu lämpimäksi! Sillä tarkenee vielä ulkonakin, mutta takkikin mahtuu sen päälle hyvin.

Lanka oli helppoa neulottavaa ja mallikuviokin jäi päähän melko nopeasti, vaikka ensin epäilyttikin, kun silmukoita käänneltiin myös nurjalla. Kauluksessa bambupyörön letku oli tosi nihkeä ja pituuttakin olisi voinut olla tuplasti 80cm, mutta en viitsinyt alkaa vaihtamaan metallisiinkaan kesken kaiken. Toisessa etukappaleessa ilmestyi neuleiden mustasta aukosta ylimääräiset viisi senttiä kun olisi pitänyt aloittaa hihakavennukset. Saman kohdan purin vielä toiseenkin kertaan kun luin kavennusohjeet huonosti. Kolmas kerta meni jo oikein ja muuten ei tarvinnut juuri purkaa kuin väärin päin kierrettyjä silmukoita aina silloin tällöin. Hihan istutuskin oli ihan sikamaisen helppoa hyvän muotoilun ansiosta. Tällaisia hihoja Novitankin ohjeisiin! Lankaa jäi vajaan kerän verran, siitä voisi tehdä kaulukseen ja etureunaan vielä levennystä, jos jaksaisi. Reuna kääntyisi ehkä nätimmin jos olisi vähän leveämpi. Vyölenkit puuttuu myös vielä.

232670.jpg

232674.jpg
Starsky Knnittystä
Lanka: Knitpicksin Sierra (70% Wool, 30% Superfine Alpaca) n. 1000g
Puikot: nelosen bambupyöröt ja sukkapuikot

Neuletakin jälkeen piti taas tehdä jotain pienempää ja nopeampaa. Valmistui kämmekkäät Regia Silkistä. Itse asiassa jo toiset samasta langasta. Ensimmäiset ehdin jo hukata johonkin ja luultavasti samaan paikkaan hukkui myös opiskelijakortti...

232672.jpg
Kämmekkäät
Ohje; oma, 3o, 3n koko matkan
Lanka: Regia Silk 35g
Puikot: bambuiset sukkapuikot nro 2

Pieni on sellainen linssilude, että pääsi kuviin jo kahdesti. Tuossa yllä se makaa hyllyn päällä, joita laitettiin seinälle ihan kissoja varten. Siinä sen onkin mukava loikoilla, varsinkin kun Eppu on ominut kiipeilytolpassa olevan tason melkein kokonaan itselleen.
232676.jpg

Tasapuolisuuden nimissä myös Epusta kuva. Se nukkui sunnuntaina suloisesti lankakerä tyynynä.
232682.jpg

Tennesseestä on tulossa tilaustyönä kopio kesällä tehdystä lierihatusta. Paremmat kuvat molemmista sitten kun tuo valmistuu.