Suunnittelen Starskyn neulomista ja ennen kuin saan siihen langat, olen väsännyt vaihtelun vuoksi vähän pienempiä projekteja. Lapaset oli yksi sellainen, tässä niistä kuva valmiina, kissojen kanssa:
47490.jpgLapaset hahtuvasta ja seiskaveikasta.
Sekä resori, että kämmen kaksinkertaista lankaa.
Sukkapuikot nro 5
Ohje omasta päästä.
Pesin ne ensin neljässäkympissä ja sitten vielä uudestaan kuudessakympissä kun jäivät isoiksi. Aika hyvät niistä tuli, vaikka kämmenosa on aika lyhyt. Se ei kuitenkaan haittaa käytössä kun resori on tarpeeksi pitkä. Resori taas löystyi koneessa aika paljon, mutta onneksi se oli aika napakka ennen pesua. Lämpimät niistä ainakin tuli, ei pyörällä ajaessakaan tuullut läpi, niin kuin näistä tekee.

Toinen nopea projekti tässä:
47491.jpgSäärystimet
Lanka: 7 veljestä
Puikot: bambuiset nro 4
Ohje oma viritys

Eilen illalla aloitin sukkaa vähän pienempään jalkaan kuin omani. Tippille harmittelin, kun en oo uskaltanut neuloa sukkia kavereiden muksuille kun koosta ei oikein oo tietoa. Kokeillaan nyt sitten, minkä kokoiset noista tulee ja toivotaan, että sopivan kokoinen vastaanottajakin löytyy :) Lankana pinkki seiskaveikka, tytön sukat siis tulossa.

Pyysin miestä kysymään, jos Ameriikan kollegoiden kautta saisi järjestettyä tilauksen Knitpicksistä, mutta odottelen vielä vastausta. Hyvin todennäköisesti se kuitenkin onnistuu. Sitä ennen pitäisi hankkia lankaa tähän vaihtoon. Muuten tulee kohta kiire...