Juhlat tuli pidettyä ja nyt on pikkusiskollakin naimalupa :) Vähän on väsy vielä reissusta kun nukkuminen jäi aika vähälle. Epun masu oli kuin olikin ehtinyt tulehtumaan ja se sai antibioottikuurin ja kaulurin kaulaan. Lisäksi haavaa pitää pestä aamuin ja illoin. Onneksi Eppu ottaa kaiken hyödyn irti ylimääräisestä paijaamisesta ja on ollut suihkussakin melko kiltisti. Kuivatessa se alkoi jo kehräämäänkin, joten kovin vastenmielistä pesu ei ilmeisesti ole :)

Tässä nyt luvattu parempi otos laukusta, ja värikin on suht oikein. Mitään muuta sille ei sitten viime kerran oo tehtykään. Neulomisedellytykset kyllä paranee taas kohta kun tilasin ebaystä lyhyitä 40 cm pyöröjä ja sormikaspuikkoja. Eikä maksanu paljoo!
132175.jpg

Eppu pakkasi itsensä valmiiksi lähtöä varten jo torstai-iltana ja katsoa tapitteli laukusta, että missäs te muut oikein viivytte...
132170.jpg

Tällä viikollakin on kuulemma neuletapaaminen, mutta saattaa jäädä taas väliin, pakkaaminen kutsuu. Tänään tuli muuttolaatikoita sellainen pino, että pitäisi riittää vaikka tavaraa onkin hirveä määrä.