Onpas aika taas vierähtänyt edellisestä päivityksestä, mutta sainpas sentään jotain valmiiksikin vaihteeksi. Kevät-huivi alkoi jo välillä kyllästyttääkin, mutta KIP-päivässä sain sitä etenemään jonkin verran ja päätin, että se on jo riittävän iso. Ja ihan kivan kokoinen siitä tulikin. Tein vielä hapsut reunaan, kun se tuntui aika alastomalta ilman. Lopetus osui muutenkin oikeaan paikkaan, koska ruskeaa lankaa jäi muutama hassu metri jäljelle. Kirjavaa täytyi aloittaa toinen vyyhti että sain kaikki hapsut tehtyä, mutta siitä otinkin kerän alusta vähän pariin ihan pieneen juttuun. Molempia lankoja siis meni aika tarkkaan 50g. Huivi on passeli pidettäväksi hartioilla viileinä kesäiltoina, mutta sopii myös talvella kaulahuiviksi, mikä oli alkuperäinen käyttötarkoitus. Tykkään kyllä itse ja mieskin kehui. Pieni tykkäsi myös, ainakin hapsuista.

102069.jpg
Kevät-huivi
Lanka: Knitpicks Gossamer ja Alpaca Cloud molempia 50g
Puikot: 3,5mm bambupyöröt

Tässä vielä lähikuva:
102076.jpg

Tennessee-toppikin valmistui, mutta se on vielä vähän kostea ja pingotuskuvassa se ei näyttänyt yhtään hyvältä niin en laita kuvaa vielä. Koitan ottaa siitä paremman kuvan kun saan sen päälle.

Viime viikko hurahti tosi nopeasti, kun oltiin kolme päivää melontakurssilla. Loppuviikolla tuli enemmänkin penkkiurheiltua jalkapalloa katsellen. Lauantaina sentään pyöräilin keskustaan KIP-päivään kun oli niin hyvä ilma. Aurinko tosiaan paistoi niin lämpimästi, että kuten kuulemma muutamalla muullakin, käsivarsi otti ja kärähti. Onneksi paidassa oli edes vähän hihoja, muuten olisi olkapää palanut varmaan melko pahastikin. Naama onneksi säästyi punastumiselta suojakertoimellisen kosteusvoiteen ansiosta. Mukava päivä oli kuitenkin ja yllättävän paljon väkeä paikalla. Kuvia löytyy ainakin Tipiltä ja Tarjalta.

Sitten taas kissa-asiaa. Ollaan Epun kanssa käyty ulkona monena päivänä ja tutustuttu mm. muurahaiskekoon, härnääviin variksiin ja todella vihaiseen räkättirastaaseen. Se uhkaili niin tosissaan että meille tuli lähtö. Pikainen lähtö tuli kyllä muurahaiskeostakin. Pari sekuntia Eppu ehti keossa istua, mutta kun sille valkeni, että ei ollutkaan tervetullut kylään niin spurtti oli sellainen, että narun päässä tuli aika kiire pysyä perässä. Vähän aikaa se ravisteli ja syljeskeli pahaa makua pois, mutta jatkoi sitten reippaasti tutkimusmatkailua lähipusikoissa.

Pienikin kävi kerran ulkona, mutta siellä oli pelottavaa. Ehkä uudessa kotona sitten koitetaan tutustua vähän paremmin ulkoilmaankin. Parvekkeelta sekin kyllä katselee talitinttien perään hännänpää vipattaen. Onneksi parvekkeella on lasit. Ilman niitä ei kissoja uskaltaisi sinne päästää ja kun lämpömittari näyttää jo nyt yli 26 astetta sekä parvekkeella että sisällä niin aika tukalaa olisi pitää ovea kiinni.

102075.jpg

Tässä oikein poseerauskuva :)
102074.jpg

Ja välillä pitää aina halia
102070.jpg