Viikonloppuna käytiin Timon vanhempien luona jossa kissat pääsivät tutustumaan tricolor collie Bellaan. Eppu ja Bella ovat tavanneet kerran aiemminkin, mutta silloin niitä ei uskallettu pitää samassa huoneessa oikeastaan ollenkaan. Nyt Eppu oli jo melko tuttavallinen ja antoi Bellan tulla aika lähelle ennen kuin tassu heilahti. Bellasta olisi ollut kiva leikkiä ja se seurasi Eppua kuin hai laivaa, mutta Eppu ei paljon välittänyt koiran tekemisistä.
28581.jpg

Aleksandra, jonka lempinimeksi on muodostunut Pieni puolestaan oli kaikkea muuta kuin välinpitämätön. Näin ystävällisesti se suhtautui Bellaan:
28582.jpg
28583.jpg

Jo kuljetuskopan sisästä se sylki ja sähisi kovempaa kuin ikinä ja meno jatkui melkein koko ajan samanlaisena. Lauantai-iltana se uskalsi jo välillä olla melko lähelläkin Bellaa, mutta kovin hyviä ystävyksiä niistä ei todellakaan vielä tullut.

Siisteinä kissoina Eppu ja Pieni kävivät myös saunassa
28586.jpg
Ja sen jälkeen alkoikin kaikki sähinä ja karvojen pörhistely väsyttämään.
28587.jpg

Tässä kuva Epusta leikkimässä rottinkituolilla edellisellä vierailukerralla lokakuun lopussa.
28580.jpg
Ja istumassa samalla tuolilla eilen. Kyllä sen pää vieläkin mahtui tuolin sisään, mutta aika paljon se on kasvanut parissa kuukaudessa.
28588.jpg

Perjantain ringetteturnaus meni paremmin kuin ikinä olisin osannut odottaa, eli voitettiin kaikki pelit ja siten myös koko turnaus. Meidän maalivahti, joka oli siinä hommassa ensimmäistä kertaa, piti jopa kaksi nollapeliä. Ennen turnausta olin vähän epäluuloisella mielellä kun flunssa-aaltokin verotti joukkuetta, mutta loppu hyvin kaikki hyvin ja pelaaminen oli tosi mukavaa pitkästä aikaa.

Neulomisista ei ole juuri mitään uutta kerrottavaa, ainakaan omista. Timon mummolta saatiin molemmat myöhästyneinä joululahjoina sukat ja pyyhkeet ja pari patalappua.