Nyt sitten niitä eilen (tai siis tänään) luvattuja kuvia.

Pieni ja hahtuvapallo:
35682.jpg

35677.jpg

35678.jpg

Kissat kunnostautuivat lauantai-iltana kun oltiin kaverin luona kylässä. Päivällä ostettu kissanruokasäkki jäi avaamatomana keittiön pöydälle kun lähdettiin ja tultua se löytyi olohuoneen sohvan alta kolmesta kulmasta rikki revittynä. Kaksi pientä kissaa siis oli pudottanut kolmen kilon raksupussin pöydältä lattialle ja raahannut sitä jotain 5m olohuoneeseen. Siellä sitten mutustettiin raksuja olohuoneen matolla kun me tultiin kotiin. En olisi kyllä ikinä uskonut, että ne pystyy sellaseen, mutta taas opittiin vähän uutta.

Epulla on muutenkin ollut usia kujeita viime aikoina, eikä ollenkaan positiivisia sellaisia. Se alkoi hyppiä pesuhuoneessa pesukoneen päälle ja siitä lavuaariin. Siihen tuli stoppi vasta kun laskin altaan puolilleen vettä. Eilen sitten hypittiin tiskipöydälle. Sitä se ei ole ennen tehnyt kuin kerran vaikka ihan helposti se niin korkealle jo pääsee. Kolmas kielletty paikka on kirjahyllyssä josta se pääsee television päälle. Pitäisikin keksiä Epulle jotain uutta virikettä kiusanteon tilalle, kun ilman talvikarvaa ei uloskaan oikein pääse näin kylmällä. Onneksi pakkanen kai alkaa lauhtumaan jo tänään.

Sitten neuleasiaa, langat olympiatyöhön:
35733.jpg

ja väriskaalaa Jojopaidasta:
35732.jpg

Olympiatyötä varten pitäisi käydä vielä ostamassa puikot kun en omista minkäänlaisia 4,5 mm:n puikkoja. Bambutkaan tuskin siihen mennessä ehtii perille tai sitten on tosi nopea toimitus.

Mies on muuten lähdössä kuun lopussa Kiinaan työreissulle. Mitähän kaikkea kivaa sieltä voisi pyytää tuliaisiksi...