Eilen oli hyvin hyvin pitkästä aikaa sellainen päivä, etten käynytkään koneella vaikka kotona olinkin suurimman osan aikaa. Osasyy voi olla siinä, että mies testaili jotain uutta peliä koko päivän... Toiseksi meillä oli kotiturnaus salibandyssä ja siellä meni myös aikaa sekä pelaamassa että toimitsemassa. Tänäaamuna olikin sitten taas aikaa blogikierrokselle ja muulle tarpeelliselle :)

Viime viikolla puuhailin tämmöisiä:
 46132.jpg
Lapaset hahtuvasta ja seiskaveikasta. Toinen on ollut peukaloa vaille valmis jo pitkään, mutta nyt sain ne viimeisteltyä ja laitettua koneeseen. Toivottavasti tulee sopivat ja jos ei mulle niin sitten jollekin toiselle.

Pieni poseeraa laukuntekeleen kanssa.
46133.jpg
Laukku rumanvärisestä Prisman ale-samoksesta. Hihna on vielä kiinnittämättä ja jotain muutakin pitäisi tehdä, että se näyttäisi vähän enemmän laukulta. Jos ei pingotus auta, niin sitten varmaan pitää ommella sisään kangasvuori. Mietin, että uskaltaisikohan tuota värjätä vaikka jollain vihreän sävyllä...toisaalta ei siitä ainakaan rumempaa saa aikaan, joten kannattanee koittaa.

Vajaan parin viikon päästä olis edessä Tallinnan reissu ja lankaostoksiakin on tarkoitus tehdä. Jos jollakin on hyviä vinkkejä Tallinnan lankakaupoista, niin ottaisin mielellään vastaan!