Kirin jälkeen piti vähän huilata tekemällä vähän pienempiä projekteja. Ensin testailin Novitan kesänumerossa ollutta pitsiliinaa Tennesseestä. Ohje oli helppo, mutta koska entisetkin pitsiliinat on jääneet kaapin perälle, niin en varmaan ala niitä enempää tehtailemaan. Lahjaksi korkeintaan joskus, ehkä. Liinan pingotus on siirretty hamaan tulevaisuuteen, siksi ei kuvaa siitä. Toinen pieni työ jäi kuvaamatta kokonaan kun vein sen Tarjalle neuletapaamiseen. Se oli pieni pussukka Last minute knitted gifts-kirjasta. Kuvia tällä kertaa siis keskeneräisistä töistä.

Laukku Samoksesta uusimman Novitan ohjeella.
 86111.jpg
Virkkaus on ihan virkistävää vaihteeksi, mutta saa nähdä tuleeko tästä ikuisuusprojekti vai riittääkö inspiraatio.

Se niistä pienistä töistä. Tästä on tulossa kevät-huivi. Tähän asti kerrokset on olleet vielä kohtuullisen mittaisia, mutta onneksi huivin suurentuesakin kaksi ohutta lankaa yhdessä etenee vähän nopeammin kuin yksi. Tuossa kuvassa ei näy kuin toinen kerä, laitetaanpas siis toinenkin kuva niin näkyy molemmat.


86112.jpg

Tässä lankakerät, Knitpicksin Alpaca cloudia (ruskea) ja Gossameria (kirjava) yhdessä.
86114.jpg

Sitten vielä pari kuvaa meidän korkean paikan kissasta. Tuolta kajarin päältä se lauantaina mua katteli kun aamulla kävelin olkkariin.

86109.jpg

Kirjahyllystä pääsee sitten CD-telineen päälle katselemaan.
86110.jpg

Tämän illan aktiviteettina on lautapelailu ja grillailu kaverin luona eli sinne siis.