Välipalatyönä tein tämmöiset viime viikonloppuna (ja nyt on jo torstai...kylläpäs se aika taas hujahti...)
164088.jpg
Ohje: Knittyn Fetching
Lanka: Novita Suvi n. 40g
Ensimmäistä kertaa käytössä 10cm minipuikot, koko 3,25

Muuten tykkään tosi paljon, mutta tuosta alemmasta kuvasta näkyy, että toinen on noin sentin lyhyempi! En käsitä. Tein tuota vasemmanpuoleista autossa, mutta luulin silti, että laskin kerrokset ihan oikein. Luulin sitten väärin ja palmikon kiertojen välillä ei ookaan yhtä monta kerrosta. No, ei se käytössä näy, mutta ärsyttää kuitenkin. Nuo oli kyllä niin nopeat tehdä, että ehkä teen tuon vasemman uusiksi, jos jaksan.
164086.jpg

Tiistaina olin innoissani menossa ostamaan Dropsin Alpacaa puseroa varten, mutta Aili Jokisen värivalikoima (9 väriä) ei miellyttänyt, tai värit oli kyllä kivoja, mutta ei "puserovärejä". Pitää varmaan tilata suoraan Garnstudiolta, mutta postikulut on aika suuret. Jos joku haluaa mukaan jakamaan niitä niin nyt saa huutaa hep!

Yksi Apupupu on myös puikoilla, mutta edelleen on neulomisaika ollut vähissä. Nyt on urheiluharrastuksetkin taas alkaneet ja kolme iltaa viikossa varattuja.

Tiistaina kävi tuuri, kun naapuri kysyi bussimatkalla, olenko menossa työväenopistoon millekään kursseille? No enhän minä ollut edes tämän syksyn esitettä nähnyt. Selailin sitten sivuja ja huomasin, että ompelukurssille oli ilmoittautuminen samana päivänä. Ilmoittauduin ja pääsinkin joten nyt on kolmeksi kuukaudeksi keskiviikkoilloiksi tekemistä. Tarkoittaa siis myös sitä, että neuletapaamiset jää väliin :(
Ja se esitekin sitten löytyi eilen lehtikorista...

Kissat on olleet remontin kerkellä ihmeissään. Uusi sohva ja olohuoneen matto on jo paikallaan ja molemmista tykkäävät kovasti. Tässä olivat söpösti sylikkäin ja Eppu pesi pienen päälakea, mutta ennen kuin ehdin kissaa sanomaan niin olikin jo painimatsi käynnissä.

164084.jpg

164085.jpg
Nytkin matolla on sellainen kasa karvaa, että painittu on useamman kerran.