Eilen haettiin sitten Epulle pikkukaveri ja siitähän show syntyi.Uusi tulokas piileksi eilisen päivän kaikissa mahdollisissa koloissa mitä löytyi, Eppu vahtasi sitä vieressä ja ne sähisivät vuorotellen toisilleen. Illalla pienempi sitten jo rohkaistui tutkimaan paikkoja, mutta Eppu ei vieläkään sulattanut sitä vaan puolusti reviiriään sähisemällä ja sama meno jatkuu edelleen. Nyt siinä on välillä jo vähän leikkiäkin mukana, mutta sähinä vaan jatkuu.

Ajattelin, että pienen kisun nimeksi voisi tulla Aleksandra niin sitten meiltä puuttuisi enää Laura Jenna ja Camilla. (Epun "oikea" nimi on siis ElliNoora) Timon mielestä se ei ollut ollenkaan hyvä vitsi. No, parempaakaan nimiehdotusta ei ole tullut, joten olkoon Aleksandra sitten. Kutsumanimi voisi olla kyllä vähän lyhempi.

Neulomiset jäi siis eilen aika vähiin, mutta ehdin kuitenkin viimeistellä liivimekon ja luovutin sen tulevalle omistajalleen. Siitä tuli loppujen lopuksi tämän näköinen:
20163.jpg
Lankana farkku ja vaalenpunainen samos, malli enemmän tai vähemmän omasta päästä. Reunavirkkaukset on jämäkerästä, jota jäi lopuksi jäljelle noin 15cm.Onneksi riitti kuitenkin loppuun asti.

Tänään on taas ohjelmassa asuntojen katselua, kissojen vahtimista ja illalla toinen osa salibandyn alkeiskurssia jonka järjestämme joukkueen kanssa. Isän paitaa pitäisi saada kyllä edistymään myös. Muuten tulee kiire.