Olen isompien töiden ohessa muutamana iltana värkkäillyt hahtuvasta koreja ja muuta pientä joululahjoiksi. Korit menivät tänäaamuna pesukoneeseen yhden sydämen ja pannunalusen kanssa. Kaksi hahtuvapalloa heitin myös mukaan. Tässä kuva ennen pesua:23692.jpg
Ylemmät korit on virkattu ja alempi neulottu pohja ja reunat erikseen kahdesta kappaleesta.

Korit pesun jälkeen venymässä:
23691.jpg
Löysin kaikkiin juuri sopivan kokoiset purkit sisään venyttämään niitä oikeaan muotoon. Isompaan virkattuun muottia piti hakea vähän aikaa, mutta sitten kaapin ylähyllyltä löytyi viime kesäinen mustatorvisienipurnukka joka oli aivan passeli.

Sydämestä ei tullut ihan sydämen muotoista, mutta se olikin oikeastaan vain kokeilu. Toisesta pallosta teen itselleni avaimenperän, toisen saa varmaan kissat leikkikaluksi.Pienin kori on menossa huomisiin pikkujouluihin lahjaksi karkeilla täytettynä, muille keksin varmaan jotain samantapaista käyttöä. Seuraavaksi pitäisi taas jatkaa isompia töitä eli tehdä isän ruutupaitaan toinen hiha.
 
Photoshoppailin eilen itselleni bloginappulan tuohon oikeaan reunaan. Photoshoppia olen silloin tällöin käyttänyt, mutta en kuitenkaan kovin hyvin sitä lajia hallitse. Hetken jopa harkitsin ohjeiden etsimistä netistä, mutta päädyin kuitenkin insinööriratkaisuun, eli kokeilin lähes kaikkia mahdollisia efektejä ilman mitään hajua lopputuloksesta. :) Ehkä joskus jaksan lukea niitä ohjeitakin ja tehdä jonkun hienomman virityksen. Ehkä.