Taisin luvata kissoista ja muistakin eläimistä kuvia, joten olkaapa hyvät. Tässä meidän Epun emo Piuku.
26970.jpg

Ja isoäiti Nipsu
26973.jpg

Ruoka-aikaan kotona ollut kolli Ujo eli Unski.
26974.jpg

Meidän sankarit riehuivat jouluaattona ja -päivänä, niin että tapaninpäivänä niitä ei saanut hereille millään. Kotona Eppu näyttää jo ihan kissan kokoiselta, mutta noiden vanhempien kissojen rinnalla se näytti taas tosi pieneltä, varsinkin kun toisilla on vielä paksu talvikarva.
26976.jpg

Näistä kuvista puuttuu vielä siskoni kissa, Viiru joka sai itsenäisyyspäivänä kaverikseen Topin:
26005.jpg

Topi pisti välillä kissoihinkin vauhtia, vaikka pieni vielä onkin. Se tosin kasvaa kovaa vauhtia, ainakin siitä päätellen, miten nopeasti kissojen kupit tyhjenivät kun Topi tuli kylään :)

Kinkun syönnin lomassa ehdittiin välillä ulos hiihtoratsastamaan. Se oli tosi mukavaa ja vauhdikasta puuhaa eikä kylmä tuulikaan haitannut yhtään. Mervi ratsasti Baroksella ja muut  tulivat vuorotellen suksilla perässä.
26985.jpg

Loppuun vielä neulomuksista vähän eli kuva siskoni puserosta, jonka neuloin syksyllä kiitokseksi kaasoilusta.
26003.jpg

Eilen aloitin pari uutta käsityöprojektia. Leikkasin osat trikoo T-paitaan, joka pitäisi tänään ommella valmiiksi ja aloitin Fifin, jota olen halunnut neuloa jo pitkään. Ensin kuitenkin pitäisi käydä tarvikeostoksilla. Fifiä varten pitää hankkia sopivan kokoinen pyöröpuikko ja  paidan ompelua varten kaksoisneula. Ompelutarvikkeet on muutenkin vielä vähän niin ja näin kun harrastus on ihan alkutekijöissään, mutta pikkuhiljaa pitää sitäkin varastoa kartuttaa. Kauppaan siis...