Onnistuin perjantain ringetteturnauksessa särkemään silmälasini, vaikka ne eivät olleet edes päässä. Tai siis juurikin sen takia. En muistanut ottaa minkäänlaista koteloa mukaan ja takin taskussa ne oli sitten katkenneet kahteen osaan. Menin näyttämään niitä eilen Koskikeskuksen Silmäasemalle ja siinä samalla käymään vähän alennusmyynneissä. Intersportiin oli ihan asiaakin ja sieltä tullessa satuin ihan vahingossa kuulemaan kolmannen kerroksen käsityökaupan mainoksen. En ollut ennen siellä käynytkään, joten oli korkea aika tutustua, mitä sieltä löytyy. Kyllähän sieltä kaikenlaista olisikin löytynyt, lankoja myös. Mukaan tarttui kolme kerää sinikirjavaa Crazya. Viime viikolla lainasin kirjastosta muutamia lehtiä, joissa oli ohjeita lastenvaatteisiin ainakin Mandarin Classicista, mutta kun ei ollut niistä mukana mitään tietoja, niin langat jäivät vielä hyllyyn. Vauvanvaatteita voisin kyllä nyt keväällä neuloa enemmänkin, kun on kavereille ainakin kolme kappaletta vauvoja tulossa.

28874.jpg
Tässä crazyt, edellisessä postauksessa mainitut sukat ja keskeneräinen vauvanpeitto, jota olen ajankuluksi neulonut. Langat lähtivät jouluna mukaan äidin varastoista. Neljä kerää pehmeätä kaksisäikeistä lankaa. Niistä tulee ehkä peiton lisäksi vielä ainakin parit sukat tai lapaset.

Koskarin kolmannessa kerroksessa on myös Muotikaarre, naisten juhlavaateliike, josta kävin katselemassa pukua kolmen viikon päästä oleviin Aiesec:n vuosijuhliin. Olen viime aikoina pitänyt enimmäkseen maanläheisiä värejä ja punaisen sävyjä, joten myyjän suosittelema turkoosi ja sininen tuntuivat ensin vähän oudoilta, mutta päällä väri näyttikin yllättävän hyvältä. Vaikka puku oli liikkeessä halvimmasta päästä oli sillä silti hintaa ihan mukavasti. Sitä tosin voisi pitää myöhemminkin jos vaan pysyn näissä mitoissa, mutta jätin sen siis vielä ostamatta. Seuraavaksi suuntasin Haloselle katsomaan, mitä alennusmyynti siellä tarjoaa. Juhlapukuja oli jonkin verran, mutta yksikään ei ollut juuri se oikea. Sen sijaan päädyin ostamaan untuvatakin 50% alennuksesta. Talvitakkikin kun on ollut ostoslistalla jo jonkinaikaa. Sitä pukua varten voisi kiertää vielä pari muutakin erikoisliikettä.

Niin, ei kolahtanut Novita vieläkään postiluukusta, verokortti vain ja mainoksia...