Päivä on mennyt taas kisoja seuratessa. Naisten hiihtopronssi sprintissä oli hieno juttu, mutta neule edistyy vielä lisää tänä iltana naisten jääkiekko-ottelun aikana. Toivotaan pientä ihmettä ja Suomen voittoa.

Oikeastaan mitään uutta kerrottavaa ei ole, olympiaprojektin ohella olen neulonut (ja purkanut) vähän jotain muutakin pientä. Sen voi ottaa huomenna neuletapaamiseen mukaan, on nimittäin vähän helpompi kuljettaa kuin kaksi neuletakin etukappaletta samalla pyöröpuikolla. Taidan jättää sen huomisen jääkiekon katsomatta, otteluita tulee kuitenkin vielä ihan tarpeeksi, mutta neuletapaaminen vasta ensi kuussa.

Tämä kuva oli kuitenkin pakko tulla laittamaan, vaikkei mitään asiaa ollutkaan. On ne niin söpöjä tuossa :) Eikä kumpikaan edes viiksiä väräyttänyt kun otin kuvan. Aamulla tulikin riehuttua niin paljon että ei ihme jos väsytti.
 39059.jpg
Mun neulominen eteni aamulla tätä tahtia: 

Istahda sohvalle katsomaan kisoja ja neulomaan. Kiellä kolmen silmukan jälkeen kissaa hyppämästä tiskipöydälle. Kiellä seuraavan silmukan jälkeen uudestaan. Ehdit neuloa kaksi silmukkaa lisää ennen kuin kissa hyppää kielloista huolimatta tiskipöydälle. Nouse ja mene häätämään kissa tiskialtaasta. Palaa takaisin sohvalle. Ehdit neuloa noin puoli kerrosta kun kissa on taas tiskipöydällä. Nouse jälleen hakemaan kissa pois tiskialtaasta. Ravaa olohuoneen ja keittiön väliä vielä muutama kerta niin kauan kun kyllästyt ja teet tiskipydälle barrikadin kodinkoneista niin ettei sinne mahdu hyppäämään. Sen jälkeen kissa rauhoittuu ja saat neuloa vähän aikaa rauhassa ennen kuin se keksii uusia kolttosia.

Että tällaista. Tuo episodi oli selvästi protestointia siitä, kun ruokakupissa ei ollutkaan jauhelihaa tai possunsuikaleita.

Laskuri pyörii kovasti kohti viittä tonnia, mutta taidan järkätä täyden tonnin rikkojalle jotain vasta kymppitonnista. Olympiahuumassa en oo ehtinyt suunnittelemaan mitään kivaa lähetettävää.
Niin, ja bambupuikkoja tuli tänään postissa iso kasa. Hyvältä vaikutti kun niitä testasin! Seuraavaksi ensin itse urheilemaan ja sitten taas katsomaan muiden hikoilua.