...mutta taas päivittelen blogia keskellä yötä. Oikeastaan tallensin vaan tuon Suomen joukkueen napin omaan blogiini kun se ei näyttänyt aina latautuvan pelkkänä linkkinä ja parempi muutenkin tietysti näin. Tässä samalla osallistun myös Lost T-paitojen arvontaan. Ovat harvinaisia kuulemma, mutta en kyllä jaksa enää seuraavaa odottaa, kun kestää yli kakskyt minuuttia.

Äsken valmistui ensimmäinen pitkävarsisukka ja se on koko ajan jalassa, vaikka langanpätkät vielä roikkuu. Kuvia laitan sitten vasta kun molemmat on valmiit. Toisen tekemisessä saattaa kestää vähän kauemmin kun huomenna saa jo aloittaa olympiatyönkin. Niin, ja Jojopaita on edelleen palasina. Täällä oli muuten tehty samasta langasta kiva poncho. Ja se hyvä puoli tuossa langassa tosiaan on, että pienet epätasaisuudet ei näy, vaikka muuten onkin rasittavaa neuloa.

Tänään oli yrityspäivät. Kävin siellä lähinnä moikkaamassa kavereita, ständien molemmilla puolilla ja keräämässä karkkia ja kyniä. No oli siellä muutama yritys, josta mullekin joskus saattais löytyä töitä, mutta vaan muutama. Fazerin sinistä mutustaessa melkein jo muutin mieleni noista kisaeväistä, mutta en sitten kuitenkaan. Onneksi ei sattunut Geishakulhoa kohdalle millään ständillä. Se olis ollu jo liikaa :)

Nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna urheilla (ihan oikeasti siis, vaikka huomisillasta eteenpäin sitten neulominenkin lasketaan)