Päivä meni asuntomessuilla nopeasti, nähtävää oli paljon ja ideoitakin jäi mieleen ja kameraankin reilut sata kuvaa. Asunnot olivat isoja, mutta koska tilaa oli vähän niin portaita oli sen sijaan paljon. Paljon oli myös ulko-ovia, parvekkeita, terasseja, ikkunoita sekä kylppäreitä. Useimmissa asunnoissa oli kaksi kylpyhuonetta ja vielä ainakin yksi erillinen vessa lisäksi. Isompia ja pienempiä terasseja ja parvekkeita oli ylä- ja alakerrassa, etu- ja takapihalla. Trendinä alueella näyttivät olevan myös vinot katot ja epäsymmetriset ja välillä sokkeloisetkin tilat. Erikoisin nähtävyys oli Kotilo-talo, jonka sekä ulko- että sisäseinät oli tehty päreistä. Hommaa siinä projektissa on varmasti riittänyt, seinäpintaa oli paljon ja melkein kaikki lisäksi kaarevia talon kotilomuodon takia.

Tulomatkalla autossa sain neulottuakin vähän, vaikka alkumatka menikin torkkuessa. Eilen edistyi myös Tennessee-laukku kun sain vuorin ommeltua. Ihan tyytyväinen en siihen ole, vaan jotain pitää vielä keksiä...

Huomenna vietetään meidän ensimmäistä hääpäivää kavereiden seurassa piknikillä Pyynikillä. Evääksi tein eilen jo pähkinäsuklaaleipiä, olkaapa hyvät! Nyt pitää lähteä tekemään vähän suolaistakin syötävää mukaan.

124929.jpg