Olympialaisten jälkeen iski neulomisväsymys. Tai sitten se johtuu vaan siitä, että ideoita olis vaikka kuinka, mutta en osaa päättää mitä seuraavaksi tekisin. Olympiatyön jälkeen tein yhden pipon, mutta muuta ei oo valmistunut. Eilen ostin Prismasta ale-Samosta niin kuin melkein kaikki muutkin tamperelaiset kuulemma :) Väreistä oli enää jäljellä sitä rumaa harmaata, mutta ajattelin, että jos sitä vähän piristää jollain muulla värillä niin siitä vois tulla vaikka laukku. Sitä aloittelin eilen. Saa nähdä mitä syntyy. Alkuviikosta kerin vyyhdeltä sinikirjavaa virolaista villalankaa. Sille ei ole vielä oikein ideaa, mitä siitä tulisi.

Asken printtailin kevät-huivin ohjetta Epun avustuksella. Sitä kiinnostaa hirmuisesti printteri ja siitä ulos tulevat paperit. Jälki olikin sitten sen näköistä, että joku ei malttanut olla työntämättä tassuaan printteriin. No saa siitä kuitenkin selvää.
44484.jpg


44485.jpg

Hiihtolomaviikolle osui tosi hyvät kelit ja minäkin kävin tiistaina kokeilemassa Saarikylien retkiluistelurataa Kangasalla. Ja mikäs oli luistellessa ulkoilmassa auringon paistaessa. Suosittelen muillekin!