Olen muutaman kerran maininnut täälläkin asuntokuumeesta, mutta nyt ei tarvii enää kuumeilla, päätettiin nimittäin ostaa oma talo ja meidän tarjouskin meni pienen tinkaamisen jälkeen läpi. Kauppakirjat pitää vielä tehdä, ja odotella pari kuukautta, että talo vapautuu, mutta sen jälkeen ollaankin sitten talonomistajia :) No onhan siitä sittenkin reilu puolet vielä pankin, mutta sitä ei lasketa.

Ihan heti ei tosiaan päästä muuttamaan, mutta loppukesä varmasti kuluu sisustaessa ja pienissä remonttitöissä. Mitään suurempaa remonttia ei ihan heti tarvii onneksi tehdä, vaan muuttamaan pääsee saman tien kun entiset asukkaat lähtee. Tilaa on tuplasti nykyiseen verrattuna ja oma rauhaisa piha. Talo on aika lähellä sitä suomalaista "omakotitalo keskellä kaupunkia ja järven rannalla" -unelmaa. Vaikka onkin paritalo, niin välissä oleva autotalli tekee siitä melkein omakotitalon, takapihalta lähtee lenkkipolku, ja järven rantaankin on vain noin 500m, palveluihin suunnilleen saman verran.

Tennessee-toppi valmistui, mutta on vielä pingottamatta. Jostain syystä ei oo tuntunut, että sille ois ihan lähipäivinä käyttöä, niin en oo pitänyt kiirettä... Kevät-huivi on myös loppusuoralla. Toivottavasti saan kuviakin tänne kohta...