Pääsiäisloma sai Epun hormonit hyrräämään ja mouruaminen on ollut jo muutaman päivän sen mukaista.

Kissaparka ei maanantaina tiennyt miten päin olisi
66889.jpg

66890.jpg

66891.jpg

66893.jpg

66894.jpg
Perjantaina ja lauantaina Eppu oli vielä ulkona, mutta sunnuntaina sitä ei enää uskallettu päästää ettei tule yllätyksiä. Paluumatka Tampereelle vanhempien luota meni Epun osalta ihan rauhallisesti, mutta Pieni oli melkein koko matkan äänessä molempiin suuntiin. Se ei ole vieläkään oppinut matkustamaan, vaikka monta kertaa on jo autossa ollutkin.

Kymppitonni pyörähti rikki kahden kävijän voimin, toimiikohan tuo laskuri ihan oikein, jos kahdella kävijällä on sama luku..? Tai sitten molemmat klikkasi sekunnilleen yhtä aikaa. No kumpikin saa kuitenkin jotain pientä postia täältä päin. Inkeri, jos käyt täällä uudemmankin kerran jätätkö jotain yhteystietoja niin voin kysellä osoitetta?

Ei, neuleista ei taaskaan oo kuvia. Pitäis varmaan lopettaa salaperäisyyksien tekeminen niin voisi näyttää keskeneräisiäkin... Seuraavaksi pitäisi keriä yksi vyyhti. Löytyisiköhän täältä innokasta apulaista? No noita nelijalkaisia ainakin jopa kaksin kappalein, mutta kerän syntymisestä niiden kanssa ei taida tulla mitään. Treenitkin alkaa kohta, joten taitaa keriminen jäädä toiseen kertaan.