Blogilistassa on ilmeisesti ennustajaeukon vikaa. Se näytti äsken, että mun blogi on päivitetty tänään klo 00:12. Mun koneen kello näytti silloin 00:11, ja tässähän tätä nyt päivittelen. Vähän niin kuin sci-fi leffoissa tai viimeistä edellisessä Harry Potterissa. Kun saat etukäteen tietää, että tulet tekemään jotain, niin sitten myös teet sen. :)

Okei, ehkä mä yritän keksiä tähän jotain järkevääkin asiaa. Langat olympialaisiin tuli ostettua lauantaina. Aili Jokiselta löytyi Silkegarnia, mutta värit oli aika talvisia paitsi tuo sama väri, mikä kuvassakin on. Ostin siis sitä kymmenen kerää ja niillä mennään. Muuta en uskaltanut ostaa, kun tili käväisi jo torstaina miinuksella... Langat tuli tavallaan sponsorisopimuksella, niin kuin aiemmin suunittelinkin. Rahat tosin on oikeastaan miehen isotädin perintöä. Siinä mielessä se sopii ihan hyvin, että isotäti oli kova neulomaan vielä yli kasikymppisenäkin, nytkin on hänen neulomansa sukat jalassa. Kaikki sukat on kaiken lisäksi sopineet täydellisesti, vaikka ensimmäiset sain jo ennen kuin olin tätiä edes tavannut! Todellinen taituri siis.

Niin, miksi mä tähän aikaan olen ylhäällä? No äsken päättyi yksi bambupuikkojen huutokauppa ebayssa ja kunhan saan maksutiedot niin kohta ne ovat jo matkalla kaukomailta tänne päin! Ostinkin samalla useammat kun halvalla sai :) Huutamisessa oli vaan välillä huonoa tuuria kun joku oli aina vähän nopeampi tai sitten ne huutokaupat loppui kuudelta aamulla tai jotain muuta yhtä tyhmää. Näin illalla niitä varten viitsii valvoakin, mutta aamulla en kyllä herää.

Ajattelin myös, että kun kerran valvon, niin voisin yrittää ensimmäistä kertaa katsoa myös Super Bowlia, kun sekin tulee kohta. (Ja kestää koko yön) En usko, että kuitenkaan jaksan sitä kovin pitkään tapittaa, vaikka aika kova penkkiurheilija olenkin. Olympialaisia sitten katsotaan tv:n ääressä siitäkin edestä.

Tulipas kuvaton postaus, mutta en jaksa nyt purkaa kuvia kamerasta. Äsken kuvasin Aleksandraa leikkimässä hahtuvapallolla, mutta niitä kuvia ja vähän muutakin juttua kissoista sitten huomenna. Ehkä uskallan ottaa kuvan myös keskeneräisestä Jojo-paidasta. Siinä onkin jo toinen hiha menossa ja tällä tahdilla ainakin kaikki kappaleet pitäis olla perjantaihin mennessä valmiina. Niiden yhdistämisestä ei sitten puhuta mitään. Siitä tulee muuten tosi kevyt paita, lankaa on kerässä 400g ja nyt näyttää että sitä jää melko paljon ylikin.

Jos jäi paljon kirjoitusvirheitä, niin niistä voi syyttää väsynyttä olotilaa. Taitaa kuitenkin jäädä se suuri urheilujuhla tänään näkemättä...