Piti laittaa tämä kuva jo monta päivää sitten, kävin nimittäin jo viikko sitten torstaina Toikalla, niin kuin muutama muukin bloggaaja viime aikoina. Tällaisia lähti mukaan ja kaikille on jopa suunnitelmakin jo valmiina. Enpäs kuitenkaan kerro vielä enempää :) Toika on aika vaarallisen helposti työmatkan varrella silloin kun käyn Forssassa, mutta onneksi sentään vähän tulee kiertomatkaa, ettei liian usein tule houkutuksia sinne päin.
113074.jpg
Ai niin, kuvasta puuttuu vielä yksi kartiollinen merseroitua puuvillalankaa, sekin vihreää, niin kuin nuo seuraavatkin jutut. Jos aloittaisi siitä seuraavan pitsihuivin, malleja on vaan niin paljon että ei osaa valita...

Winecozeja tui juhannuslauantaina yksi lisää kun piti keksiä jotain viemistä kavereille illaksi. Tämäkin on seiskaveikasta ja koristelut sekalaisia villalankoja.
113075.jpg

Kaksi kerää vaaleanvihreää Tennesseetä on topin neulomisesta lähtien huudellut sohvapöydällä, että eivät halua olla tyhjän panttina. Niistä syntyikin hetken mielijohteesta yksi kappale vöitä ja sen jälkeen tällaista ruutua, joka toivottavasti joskus muotoutuu laukuksi. Toivottavasti se ei päädy mun viimeistelemättömän laukkukokoelman jatkoksi...
113076.jpg
Tätä aloittelin yhden kaverin luona, jonka neulomisinnostuksen syntymisestä otan ainakin osittain kunnian itselleni. Mallineule on The Knitting Directory-kirjasta ja nimeltään Trellis.

Lopuksi vielä kissakuva, kun Pieni löysi taas vaihteeksi uuden nukkumapaikan. Kuvassa on kyllä enemmän kodinelektroniikkaa sekaisine johtoineen kuin kissaa, mutta kuitenkin. Toinen uusi löytö on vessan lavuaari. Siellä se pötkötteli yhtenä pahimmista hellepäivistä. Posliini oli ilmeisesti mukavan viileää kun muuten oli melkein kolmekymmentä astetta täällä sisällä.
113073.jpg