Minäkö omituinen, en kai. Ainakaan omasta mielestäni. Lankakomero haastoi minutkin meemiin, joka on tullut tänään jo vastaan melkein jokaisessa blogissa. Eli pitäisi siis listata viisi omituista tapaani. Vähän aikaa piti miettiä kun en kovinkaan monen muun meemistä itseäni tunnistanut. Mutta kyllähän sitä jotain sitten kuitenkin tuli mieleen... Tässäpä siis vastauksia vielä ennen nukkumaanmenoa.

1. Kynnet
Jos kynnessä on pienikin halkeama tai rosoinen kohta, se on saatava heti pois. Jos kynsiviilaa ei ole käden ulottuvilla, niin sitten otetaan hampaat käyttöön. Muuten en (enää) kovin paljon pureskele kynsiä, neulominen muuten auttaa siihenkin kun on käsillä tekemistä koko ajan.

2. Istuma-asento
Koskaan ei voi istua "normaalisti", ainakaan kotona ollessa, vaan aina on toinen jalka koukussa toisen alla niin tietokonetuolilla, sohvalla kuin keittiön pöydän ääressäkin.

3. Pyykit
Mulla ei oo väliä missä järjestyksessä paidat on hyllyssä tai vaatteet pyykkitelineellä kuten joillakin, mutta se ärsyttää suunnattomasti jos esim. sukat on laitettu kuivumaan niin, että kärki jää myttyyn ja kuivuu sitten ihan koppuraksi. Sama juttu kaikilla muillakin vaatteilla. Koitan aina saada ne kuivumaan mahdollisimman sileäksi.

4. Tyyny
Monia muitakin ärsyttää jos peitto tulee ulos pussilakanasta. Niin minuakin, mutta en silti jaksa välttämättä tehdä asialle mitään ennen kuin on ihan pakko. Tyynyn sen sijaan taitan aina kulmasta kaksin kerroin vaikkei se olisikaan liian ohut.

5. Yksi omituisuus muiden blogeista kuulosti tosi tutulta, nimittäin KirsiÄr ja sotkut. Mullekaan ei ole mitenkään ylivoimaista kiertää lattialla olevia tavaroita, kuten vaikka vaatimattoman kokoista ringettekassia eteisessä, vaikka paljon helpommalla pääsisi laittamalla ne kaappiin pois jaloista. Näin kotona ollessa kertyy keittiöön muutamassa päivässä täydellinen kaaos.

En taida haastaa enää ketään, kun tämä meemi on jo kiertänyt melkein kaikki. Ensi kerralla sitten.