Viimeisen viikon sisään on tapahtunut paljon edistystä useammallakin osa-alueella. Ensinnäkin, Rogue tuli valmiiksi, kuvaa en ole vielä saanut, kun sulhanen vei kameran mukanaan työmatkalle Saksaan. Olen kuitenkin tyytyväinen, koko on juuri oikea ja muutenkin se on mukava päällä. Nyt aloitin (jälleen) vauvan neuletakkia kavereiden pari kuukautta vanhalle tytölle. Roguen jälkeen tuntuu, että se tulee valmiiksi pikavauhtia. :)

Toiseksi, pääsin kahteen työhaastatteluun, torstaiksi ja ensi viikon keskiviikoksi, toivottavasti jompi kumpi tärppää.

Ja vielä kolmanneksi, kaaso-siskoni tuli käymään ja saatiin suunniteltua häitä taas vähän eteenpäin. Meidän kaveri toimii wedding plannerinä ja hänen kanssaan pidettiin myös palaveria tänään ja sovittiin koristeluista ja muusta sellaisesta. Nyt sitten vain tuumasta toimeen! Askarreltavaa on aika paljon, joten on syytä aloittaa hetimiten, varsinkin jos vielä saan töitä, niin vapaa-aika vähenee huomattavasti verrattuna nykyiseen...

Lisäsin viime viikolla vasempaan reunaan kuukuppikunta-linkin. Eksyttyäni noille sivuille alkuvuodesta päätin tilata kupin ja vaikka kokemusta ei vielä paljon olekaan, niin täytyy sanoa, että oli erittäin hyvä hankinta. Suosittelen muillekin, käykää ihmeessä tutustumassa sivustoon.