Aamupäivä meni selaillessa neulojien blogeja ja kiinnostus hahtuvaan vaan kasvaa entisestään toinen toistaan hienompia hahtuvalapasia ja -pipoja katsellessa, laukuista puhumattakaan. Toistaiseksi en ole sitä neulonut, mutta jos nyt vaikka uskaltautuisin tilaamaan postitse muutaman kiekollisen ja samalla muutakin lankaa. Löysin pikkupunatulkun sivut, joilla hintakin on meikäläiselle kohdallaan. En edelleenkään ole töissä, joten budjetti on aika tiukalla.

Töistä puheenollen, olen viimeiset 3 kuukautta odotellut päätöstä firmasta ja nyt vihdoin näyttäisi siltä, että kun se joskus tulee, niin se voisi olla jopa positiivinen. Puhelimessa sanottiin, että "älä vielä luovu toivosta, kyllä me sut vielä tänne saadaan" , lohduttavaa...

Laitan tähän vielä kuvan liivimekon tekeleestä jota neulon, tai yritän ainakin, kaverin tyttövauvalle. Palmikkokuvio on Alison Jenkinsin The Knitting Directory -kirjasta, jonka ostin Suomalaisen alesta ja reunat kaksoishelmineuletta. Muuten ohjeesta ei oikeastaan ole (vielä) mitään tietoa.
17331.jpg