Viimeisen viikon sisään on tullut harrastettua kulttuuria vähän tavallista enemmän. Lauantaina käytiin katsomassa Komediateatterissa André Wikströmin Yhden illan juttu. Oli todella loistava esitys ja nauraa sai mahansa kipeäksi. Suosittelisin kaikille, mutta se oli valitettavasti viimeinen esitys ainakin tällä kertaa. Tiistaina sitten oli vuorossa teekkarikuoron kevätkonsertti. Niin, käytiin me perjantaina kattomassa MI 3, mutta en tiedä pitäisikö siitä ja kulttuurista edes puhua samana päivänä. No viihdettä joka tapauksessa sekin.

Vaihteeksi sitten kuvia neuleistakin.
Näistä varmaan uskaltaa laittaa jo kuvan. Tällaiset lähtivät tiistaina postin mukana kohti Kuopiota. Lankana ohut pirkkalanka ja ohje Modasta 2/2006 vähän yksinkertaistettuna.
80801.jpg
Matkaseuraksi ne saivat jo aiemmin neulotun napanuorahatun.
80806.jpg

Kaverin muutaman viikon vanhalle pojalle meni siis tuo paketti. Onnittelut vielä koko perheelle!

Toinenkin paketti lähti postiin, mutta se ei taida olla vielä perillä niin en uskalla laittaa kuvaa.

Kun mietin seuraavaa työtä, niin huomasin yhtäkkiä että istuin virkkuukoukku kädessä sohvalla tekemässä vanhoista farkunsinisen Samoksen jämistä kassia. Ohjeena Novitan kesä 2006 lehden malli 30. Hassuinta tässä on se, että minulla, joka en osaa edes virkata, on kaksi virkkuutyötä kesken eikä yhtään neuletta edes puikoilla...oon kyllä suunnitellut jonkinlaista kesäpaitaa Tennesseestä, mutta en oo osannut päättää mallia vielä.

Nyt lähden tästä testaamaan miten uudet rullaluistimet toimii. Pitäis ainakin olla hurjan paljon paremmat kuin vanhat.

Edit: Lisäsin lanka-ja ohjetiedot tossuihin