Tai nyt niitä on enää kahdeksan. Pieni päätti nimittäin testata lauantaina, että onko niitä henkiä oikeasti yhdeksän ja meni putoamaan parvekkeelta. Päätti on ehkä vähän väärä sana, ainakin päätellen siitä, että kynsien ääni peltistä ikkunalautaa vasten oli aika karmiva. Normaalisti meillä on ollut parvekelasit koko ajan kiinni juurikin tuosta syystä, mutta lauantaina alkoi lämpötila olla jo liikaa ja pakko oli vähän päästää ilmaa kiertämään. Ja saman tien Pienen suunnaton uteliaisuus kostautui. Tiputus kolmannesta kerroksesta aiheutti kuitenkin onneksi pelkkiä henkisiä vaurioita ja kisu on ihan kunnossa. Sunnuntaipäivän se pysytteli ihan kiltisti lattialla, mutta sen pitemmälle ei muisti sitten enää riittänytkään ja kohta taas kuikuiltiin lasien raosta ulos lintuja ja kärpäsiä. Maanantaina kävin sitten hankkimassa toisenlaisen ratkaisun ja siinäpäs olikin kissoilla taas ihmettelemistä.
123098.jpg

Emännän shoppailureissut on kissoistakin (ainakin jälkeenpäin) kivoja. Muovipussit kun on totaalisen vastustamattomia. Varsinkin Eppu on oikea expertti, oli pussi tai laatikko mikä tahansa, niin kaikki pitää testata :) Ja vieraidenkin laukut tutkitaan aina tarkkaan.
123095.jpg

123097.jpg

Näistä kuvista voinee taas päätellä, että neulomuksia ei ole esiteltäväksi asti. Eilen kyllä testailin taas vaihteeksi ompelutaitoja (aika olemattomia sellaisia), mutta niistä testailuista enemmän sitten kun on jotain valmistakin, toivottavasti pian...

Tänään oli taas neulepiknikki, Sorsapuistossa tällä kertaa. Siellä eteni viime viikolla aloitettu Liisan Lilja-huivi, mutta siinä istuessa ja jutellessa olin jo unohtanut yhdellä kerroksella kaksi kavennusta, höh. Onneksi ne sai kuitenkin kohtuullisella vaivalla korjattua ja tulosta tuli ainakin viime kertaan verrattuna paljon enemmän. Ensi viikolla onkin taas normaali neuletapaaminen, kolmen viikon putki siis päällä :) Niin, ja ostin mä vähän lankaakin tänään, hahtuvaa Pellavasopesta 50% alennuksesta. Entisetkin on yllättäen vielä odottelemassa tulevaa muotoaan, ja viileämpiä kelejä.

Lauantaina mennään asuntomessuille hakemaan lisäinspiraatiota uuden talon sisustamiseen. Messut sattui alkamaan ihan täydelliseen aikaan kun muutto on parin viikon päästä ja uusia huonekaluja pitäis ostaa ja vähän remontoidakin taloa...kivaa!