Eilen käytiin lähikentällä pelailemassa jääkiekkoa Timon ja parin kaverin kanssa. Me tytöt jätettiin poikien peli väliin, kun se näytti sen verran rajulta eikä ollut mitään suojia mukana. Ihan mukavaa oli silti urheilla välillä ulkoilmassakin jotain. Tänään ja huomenna tuleekin sitten sisäurheilua ihan riittävästi. Aamulla kävin pelaamassa sulkapalloa ja illalla mennään vielä hallille sählyilemään. Huomenna on sitten ringetteturnaus Järvenpäässä ja siellä menee koko päivä. Mietin, että keksisinkö äkkiä sinne jonkun neuletyön mukaan kun Fifikin tuli jo valmiiksi. Pelejä on yhteensä neljä ja välillä aina vaihtelevasti odotteluaikaa. Alennusmyynneissäin pitäisi lähteä käymään. Kuun lopussa olisi iltapukubileet eikä mulla tietenkään oo mitään päällepantavaa. En vaan millään jaksaisi tänään lähteä keskustaan...

Fifistä tuli ihan hyvän kokoinen, vaikka lanka loppuikin ohjeen mukaan tehdessä vähän kesken. Väri on viininpunainen, se näkyykin tuossa kuvassa aika hyvin, kun kuvasin luonnonvalossa. Lanka oli aluksi aika karkean tuntuista, mutta käytin koetilkun koneessa ja se pehmeni siellä ihan mukavaksi. Fifiä en laittanut koneeseen, upotin vain kokonaan veteen ja käärin sitten pyyhkeiden sisään. Ajattelin, että tuon voisi antaa vaikka anopille. Itsellä ei ehkä kolmiohuiville ole niinkään käyttöä. Korkeintaan sellaiselle TOSI isolle ja lämpimälle jota voisi pitää neuloessa :)
27628.jpg
Fifi
Lanka: virolainen 100% villalanka 220g

Puikot nro 4

Muistin juuri, että mun piti vuoden aluksi hankkia tänne kävijälaskuri. Äsken huomasin, että vuodatuksen oma laskuri oli nollautunut kokonaan vuodenvaihteessa, eli kokonaiskävijämäärästä tähän asti ei ole enää mitään hajua. Harmi. No tästä asti laitan sitten pysyvän laskurin pyörimään.

Kiitoksia vielä kaikille kommentoijille.
Tuo Entrelac tosiaan muistuttaa tuohivakkaa tai -konttia, joten siitä sitten nimikin varmaan.
Vaikka Liekkipiposa jätetäänkin mallikuviosta n. 20 kerrosta neulomatta, niin ainakin mun käsialalla olisi riittänyt varmaan vielä kymmenen kerrosta vähemmänkin.