Kävijälaskuri minkä asensin näytti ihan eri lukuja kuin vuodatuksen oma, joten vaihdoin sen kotimaiseen versioon, jossa asetuksiakin voi säätää vähän paremmin ja samasta palvelusta saa muutakin hyödyllistä sivuille. Nyt tuo uusi versio ei esim. laske omia käyntejäni täällä.

Koneen kanssa säädin myös eilen ihan urakalla. Yritin tyhjentää yhtä kovalevyä musasta ja leffoista, kun se oli 99%:sti täynnä ja onnistuinkin vähentämään sieltä tavaraa. Se ei kyllä valitettavasti vaikuta koneen toimintaan millään tavalla. Kone jumittaa välillä ihan kympillä ja sivujen aukeaminen kestää tai sitten ne ei aukea ollenkaan... Pitäis asentaa koko winkkari uusiks, mutta se on niin hirvee homma kun muita ohjelmia on koneella jotain miljoona kappaletta että ei paljon kiinnostais.

Crazy muotoutui eilen telkkaria katsellessa lapaseksi. Ja sehän oli pakko saada kerralla valmiiksi, joten nukkumaanmeno venähtikin sitten aika myöhään. Siinä vaiheessa kun kaikki muut kanavat lopetti oikean ohjelman lähettämisen ja subTV:llä alkoi Raw, olin ihan iloinen että lapanen valmistui. Siihen meni 50g:n kerästä vaan reilu puolet, eli lankaa rittää vielä johonkin muuhunkin. Sinisävyisiä asusteita voisin kyllä tehdä lisääkin niin olisi jotain muutakin noihin lapasiin sopivaa pidettävää. Mun punainen kausi alkaa ilmeisesti olla ohi, kun sininen alkoi yhtäkkiä kiinnostamaan.
29062.jpg
Kesken neulomisen ennätin ottamaan kuvan Pienestä tanssimassa lankakerän kanssa. Siihen en ihan ehtinyt kameran kanssa, kun sillä oli takajalatkin ilmassa melkein kiinni kerässä :) Akrobaattikissa meillä.
29063.jpg

Eilen olis pitäny käydä ulkona ottamassa vähän kuvia, oli niin kaunistä välillä kun aurinkokin paistoi, nyt on taas sumua pimeetä. Piristykseksi kuva, jonka otin jo ennen joulua pakkasilla ikkunan takana olevasta koivusta.
26977.jpg

Posti kolahti äsken luukusta eikä kuulostanut että sieltä mitään isompaa kuten Novita olisi tullut, joku kevyt kirje vaan, pitääpä mennä katsomaan.