Olympianeule valmistui täydellisesti aikataulussa ja varakameran käyttökin onnistui loistavasti eli olkaapa hyvät:
42943.jpg

Lanka: Silkegarn
Puikot nro 4
Ohje SK 6-7/2005

Kuvassa väri on vähän haalea, vaikka luonnonvalossa onkin kuvattu. Olisin ottanut siitä kuvan päällä, mutta nyt ei ole kuvaajaa paikalla niin piti tyytyä henkariposeeraukseen. Palaset sain kasattua torstaina ja yön aikana pingotuksessa tapahtui ihmeitä: vaaleanvihreästä mytystä muotoutui sileä neuletakki! Napit kiinnitin ja nappilenkit viimeistelin vielä tänä aamuna.

Mitään kiirettä ei oikeastaan missään vaiheessa tullut vaan sain edetä omaa tahtia. Pari muutakin pientä neuletta valmistui ohessa. Hihojen loppuvaiheessa alkoi olemaan jo vähän kisaväsymystä, mutta sisulla mentiin loppuun asti. Hihat olisi voineet olla ihan vähän kapeammat, mutta muuten tuo on juuri sopivan kokoinen ja tulee varmasti pidettyäkin. Ohjeessa oli muutamassa kohdassa vähän epäselvää erityisesti pitsineuleen kanssa. Mallikuviossa oli merkattu yksi aloituskohta ja väli, mitä toistetaan, mutta etukappaleessa piti kuvio aloittaa eri kohdasta että silmukat meni tasan ja muutenkin joka kappaleen alussa sai laskea, että meneekö ne nyt varmasti niin kuin ohjeessa sanotaan. Pitsikuvio itsessään oli kyllä tosi helppo muistaa.

Tässä vielä lähikuva helmasta.
42951.jpg

Nyt tuleekin kiire keksiä jotain neulottavaa lätkäfinaalin ajaksi...Perjantaina koitin aloitella pipoa, mutta sain ruokaa laittaessa sormenpäähän haavan niin ei neulominen onnistunut. Jos vaikka sitä jatkaisi tänään. Peruspipo 2o, 2n voisi olla tarpeeksi aivotonta neulottavaa matsia jännittäessä.

Kiitokset kaikille kommentoijille onnitteluista. Nyt pitää vielä nauttia kahdestä viimeisestä vapaaviikosta niin riittää tarmoa sitten aloittaa työt. :) Tuntuu, että heti tuli ihan eri tavalla energiaa kun jatkuva epävarmuus tulevaisuudesta loppui.