Ollaan nukuttu uudessa ja omassa kodissa jo neljä yötä :) Tavarat on löytäneet pikkuhiljaa paikkojaan, ja olohuoneen remonttia aloitellaan. Se kuitenkin keskeytyy viikonlopuksi kun lähdetään käymään Göteborgissa häissä. Jännää nähdä, millaisia hääperinteitä ruotsalaisilla on. Lennetään jo torstai-iltana eli perjantaina on aikaa kierrellä kaupungillakin, pitääkin vähän surffailla jos löytyis vaikka lankakaupan osoitekin jostain... Tää reissu on on tänä kesänä luultavasti ainoa "lomamatka" kun töistä ei oo vapaata kuin palkattomana. Otetaan siitä siis kaikki irti.

Muuttotouhuissa on mennyt aika niin, että juhlamekkokin on vielä ostamatta. Tänään siis töitten jälkeen shoppaamaan. Tein tänä aamuna ennätyksen ja olin jo vartin yli seitsemän töissä. Olin viemässä autoa huoltoon kun tuulilasissa on särö, mutta ei ne siellä osanneetkaan sitä korjata. Turha reissu siis, mutta pääsenpähän aiemmin sinne kaupungille :)

Salaiselle neuleystävällekin pitäisi alkaa miettimään jotain kivaa. Ehkäpä ensimmäinen pakettikin löytyy reissusta. Mä oon kyllä muuten tosi huono ostamaan mitään tuliaisia, mutta pitää yrittää. Palaan ensi viikolla asiaan toivottavasti silloin kuvien kera. Liisan liljakin on edistynyt ja tarkoitus olisi löytää häihin jotain sopivaa päällepantavaa sen kanssa. Saa nähdä miten käy.