Häävalmistelut on vihdoinkin saatu etenemään suunnittelusta toteutusasteelle. Eilen askarreltiin aforismeja kaasokaverini kanssa samalla viiniä nautiskellen. Miesväki jätti askartelun väliin ja tyytyi pelkkään viiniin, mutta eiköhän tässä jatkossa jotain miehistäkin tekemistä löydy :) Puutavaraakin kun tarvitsisi ostaa ja vähän nikkaroida.

Viime viikolla pukuliikkeestä soitettiin että pukuni on saapunut, joten tänään kävin sitten sovittamassa sitä mahdollisia muutoksia varten. Koko oli jo aiemmin sovittaessa todella hyvin istuva, mutta päätettiin kuitenkin kaventaa vyötäröltä vähän, korsettiyläosan kun pitää olla aika tiukka, että se täyttää tehtävänsä. Samalla reissulla ostin myös kengät, nyt pääsen tepastelemaan satiinikengissä kotona että jalat kestäisivät vähän paremmin koko päivän kävelyn. Kuvia puvusta en laita tänne, että säilyy yllätys hääpäivään asti, jos joku vieraista sattuu tänne eksymään. Ja jos sattuu, niin jättäkää ihmeessä terveiset :)

Viikonloppuna hääasiat unohtuu vähäksi aikaa, perjantaina mennään parin joukkuekaverin kanssa katsomaan Suomi - Tsekki salibandymaaottelua ja viikonlopuksi lähdetään laivalle kauden päätösristeilylle.