Nyt kun ollaan molemmat vaan illat kotona, niin mies on aika tehokkaasti varannut konetta pokerin pelaamiseen. Pääsin kuitenkin päivittämään muutaman kuvan tänne kun tarpeeksi monta kertaa muistutin. Työrytmiin tottuminen kestää vähän aikaa ja viime viikolla olin kyllä joka päivä niin väsynyt, että en jaksanut edes neuloa. Lauantaipäivä meni sitten kokonaan salibandyn parissa, ensin omassa turnauksessa Hämeenlinnassa, jossa kahdella voitolla tuotiin sarjavoitto kotiin. Hyvä me! Omien pelien jälkeen käytiin vielä kannustamassa Gunnersia liigan välierässä Oilersia vastaan, mutta puhti oli jo sen verran pois että ei auttanut kannustus. Nyt ei enää enempää urheiluhöpinää, vaan niihin lankoihin:
56161.jpg
Vihreät kerät edessä ja kirjava oikealla takana Menitasta ja loput Virosta. Ensimmäisessä kaupassa, mikä löydettiin oli hahtuvaa ja virolaista villalankaa, mutta värivalikoima ei ollut parhaasta päästä. Seuraavalla ovella käytiin turhaan, se oli kiinni, mutta Filatin lankakaupassa pääsi sitten jo ostoksillekin. Hahtuvaa siellä ei ollut, mutta niitä löytyi sataman Sadamarketista. Väritkin oli paljon parempia kuin ensimmäisessä kaupassa. Aikaa ei ollut enää paljoa niitä hypistellä, mutta nuo kolme kiekkoa lähtivät mukaan.

Hahtuvien lisäksi mukaan lähti reissulta vähän punaisen sävyjä jollekin pikkutytölle, vihreää ihanan pehmeää villaa vaikka kaulahuiviin, ruskeankirjavasta Lapponiasta toinen kerä muuttuikin jo kukkasiksi (tai ainakin jotain sinne päin), mutta mitään valmista ei vielä syntynyt. Punakirjavat ja ruskeankirjava on sukkalankoja. Eiköhän näillä vähän aikaa pärjäillä jos vielä lisäksi saisin vihdoin sen Knitpicks-tilauksen tehtyä. Jos muuten joku tamperelainen haluaa myös lankoja rapakon takaa niin huutakaa HEP!

Tällä hetkellä nro1 neulomuksissa on NMH100gL vaihtojuttu, joka pitää postittaa viimeistään perjantaina. Viime viikon väsyneisyyden takia tulee vähän kiire, mutta toivotaan, että se ehtii valmiiksi.

Pienikin poseerasi lankojen kanssa:
56160.jpg

Ja tässä kuvassa iski väsy.
56158.jpg

Sunnuntaina käytiin katsomassa taas yhtä asuntoa. Oli paras kaikista katsotuista tähän mennessä, mutta sen verran iso investointi, että vähän arveluttaa vielä, pitäiskö sittenkin rempata tätä nykyistä... Seuraavaksi sitten päivittämään joukkueen sivuille lauantain tulokset ja pistepörssit.