Ilmoitan Suomen joukkueen ensimmäisen loukkaantumisuutisen. Onneksi tämä loukkaantuminen ei kuitenkaan haittaa kisasuoritusta, pikemminkin päin vastoin. Sain ilmeisesti pienen revähtymän reiteen keskiviikkona ultimatea pelatessa. Eilen se tuntui vaan tavalliselta lihaskivulta,mutta tämän päivän urheilun jälkeen sattuikin vähän enemmän kuin on normaalia. Täytyy siis jättää illalla ringettetreenit väliin ja keskittyä sohvalla istumiseen, avajaisten seuraamiseen ja tietysti neulomiseen, mikä vahinko! Olis ringetteenkin ihan kiva ollut mennä, mutta kun kävin jo ultimatessa niin laiskuuskin kieltämättä iskee. Parempiakin treeniaikoja tiedän kuin perjantai-ilta yhdeksän jälkeen...Tähän voisi jatkaa pitkän litanian siitä, miten (miesten) jääkiekko saa parhaat jäävuorot ja meille (niin kuin muillekin naisille) jää ne mitkä ei muille kelpaa, mutta annetaan nyt olla.

Muitakin hyviä uutisia tältä päivältä, eli sain paidan kappaleet ommeltua yhteen ja nyt se on ottamassa kostean pyyhkeen alla kauneushoitoa. Kauneushoito siitä tuli väkisinkin mieleen, kun peittelin sitä lämpimällä pyyhkeellä. Toivottavasti tuloksetkin on sen mukaiset.

Muuten olen ollut laiska enkä käynyt kaupassa hakemassa vielä mitään kisaeväitä, kun huomenna pääsen vähän isompaan kauppaan autolla. Tänään pitää tyytyä siihen, mitä jääkaapista löytyy ja löytyyhän sieltä ainakin ihan hyvin salaattiaineksia iltapalaksi. Kisajuomana voisin illalla nauttia vaikka lasillisen Baileysiä :)  Drinking gamen jätän suosiolla kuitenkin sivustaseuraajille. Siinä oli ihan liian paljon sääntöjä, mutta hauska tapa kannustaa sekin.

Nyt on vielä muutama tunti aikaa neuloa sukkaa (ja tehdä se iltapala) ja sen jälkeen itse kisasuoritukseen. Tsemppiä koko Suomen joukkueelle!