Pääsiäinen vierähti ulkoillessa aurinkoisessa kevätsäässä. Perjantaina kaadettiin puita anopin ja appiukon mökillä ja lauantaina kokeiltiin onneamme pilkillä. Kaloja tuli paljon, mutta muutamaa isompaa lukuunottamatta kaikki olivat noin etusormen pituisia... No tulipahan kokeiltua sitäkin lystiä, ja mikäpäs jäällä istuskellessa kun aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. :) Eilen saatiin aikaiseksi vielä pestä auto, se alkoikin jo olla aika siivoton sekä sisältä että ulkoa, mutta kyllä nyt kiiltää :)

Wavykin edistyi useamman aallon verran viikonloppuna, niin kauan kuin lanka loppui. Eilen sitten kotiin tultua aloitin roguen hupun tekemisen. Tänään pitäisi askarrella vielä vähän hääkutsujenkin parissa ja huomenna mennä tekemään lahjalista Sokokselle. Huomenna olisi ohjelmassa myös soitteluita työpaikkoihin ja kämppääkin pitäisi siivota kun loppuviikon olen taas poissa maisemista.

Niin, ja tänään illalla saan vihdoinkin toimitettua jakun ja myssyn tulevalle omistajalleen, toivotaan, että ne sopivat!