Polkaisin pyörällä piiitkästä aikaa Vapaa Valintaan ostamaan lankaa pitkävartisiin sukkiin. Kylmä oli edelleen, mutta nyt tarkeni jo paremmin pyöräillä kuin viikonloppuna. Mukaan sieltä lähtivät nämä:
36276.jpg
Ihan kaikkia värejä en varmaan yksiin sukkiin laita, mutta en osannut kaupassa päättää minkä jättäisin poiskaan :) Mä oon täällä blogistaniassa poikkeus säännöstä sukkien neulomisen suhteen, en nimittäin oo parien vauvantöppösten lisäksi neulonut yksiäkään sukkia yläasteen pakkopullan jälkeen. Mulla on varmaan vieläkin traumoja niistä, mutta toisaalta sukkia on tullut tähän asti joka joulu enemmän kuin olen ehtinyt kuluttamaan. Kengissä en oikeastaan koskaan pidä villasukkia, mutta sisällä mun jalat palelee näin talvella jatkuvasti. Sukkia neulomaan siis! Noista väreistä voisi tehdä sukkia muutamille pienemmillekin sukankuluttajille, mutta ongelmana on saada niistä edes jossain määrin oikeankokoisia. Pitää varmaan etsiskellä ohjeita jostain.

Samalla reissulla ostin myös sopivat puikot olympiatyöhön. Monet ovat valmistautuneet jo tankkaukseenkin kisojen aikana, mutta mä en vielä keksinyt sopivaa ravitsemuksen muotoa. Ehkä jätän suklaat ja muut energiapommit väliin ja tyydyn kaakaoon ja hyvin päällystettyihin hapankorppuihin, joihin aina välillä tulee himo. Ne on oikein hyvää ja terveellistä kisamuonaa :)

Jojo-paidan toinen hiha valmistui eilen Täydellisten Naisten avustuksella ja kaulus Las Vegasia katsellessa. Kaikki kappaleet on siis neulottu ja lankaa jäi vielä näin iso kerä:
36283.jpg
Eppu on kuvassa antamassa perspektiiviä. Lankaa on siis vielä _paljon_. Ehkä siitä jaksaisi neuloa ainaoikein kaulahuivin, mutta mitään paljon monimutkaisempaa tuosta langasta en ala enää tekemään tai hermo menee. Pari kertaa olin paitaa neuloessa hukannut silmukan ja eihän sitä tuosta pinnasta erottanut, mihin se oli hukkunut. Purkaminen oli siis ainut vaihtoehto, mutta onneksi kuitenkin aika vähällä purkamisella selvisin loppujen lopuksi.

Vapaa Valintaan oli tullut myös siemenpusseja, joita lähti muutama mukaan. Entisiäkin löytyy jostain kätköistä ja pikkuhiljaa pitäisi varhaisimmat jo istuttaakin. Jotain köynnöksiä vois parvekkeelle laittaa ja salaattia ja yrttejä ruukkuihin. Siinäkin on vaan sellainen pieni ongelma, kuin kaksi liian uteliasta kissaa... Eilenkin ne tiputti mun lasipurkissa olevan ja jo valmiiksi kärsineen rahapuun keittiön pöydältä ja siitä katkesi taas muutama lehti lisää. Vettä roiskui pitkin keittiön lattiaa ja tuoleja. Kaiken lisäksi istuin vielä parin tunnin päästä syömään sille märimmälle tuolille. Pehmuste oli ehtinyt kuivua juuri sen verran, ettei sitä istuessa tuntenut, mutta ylösnoustessa oli housujen takamus märkä, hyh. Kaikki uusi kiinnostaa kissoja tietysti aina, eikä tällä hetkellä ole oikein mitään paikkaa, mihin ne ei pääsisi taimia tutkimaan.