Käytiin eilen Tampereen parhaassa siipiravintolassa eli Hookissa syömässä. Maha tuli niin täyteen, että vieläkään ei ole nälkä, joten juuri heränneenä ennen aamiaista selailen mitäpäs muuta kuin blogeja ja löysin tällaisen blogthingin:
Your Hair Should Be Orange
orange.jpg
Expressive, deep, and one of a kind.
You pull off "weird" well - hardly anyone notices.
What's Your Funky Inner Hair Color?

En ole kovin innostunut noista kaikenmaailman blogthingeistä, mutta tuo sopi hyvin, koska mulla on ollut jo muutaman kuukauden hiusväri kaapissa odottamassa käyttöä, ei kylläkään oranssi vaan vielä blondimpi kuin oma väri. Kerran mulla oli melkein oranssit hiukset, kun punaiseksi värjäys ei ihan mennyt putkeen...
---
Neuleista sen verran, että isän paita eteni kymmenisen senttiä eilen, malli on Novitan syysnumerosta. Se on toistaiseksi isoin työ, mitä olen tehnyt ja täytyy neuloa melko ahkerasti, että se tulee jouluun mennessä valmiiksi. Muuten ei olisi mitään ongelmaa, mutta kun välillä kuitenkin tekee mieli tehdä jotain muuta. (lue: hahtuvaa)

Eilen kävin myös pitkästä aikaa Oriflamen jaksoillassa. Loppukesä ja syksy on mennyt vähän niin ja näin häiden ja matkan takia enkä ole tehnyt kuin pari tilausta moneen kuukauteen. Kun lähdin ajamaan kauneuspisteeltä Laukontoria kohti, matkalla olikin tietyö ja vain toinen kaista risteyksen kohdalla käytössä. Sitten joku oli vielä ajattelevaisesti parkkeerannut Volvonsa niin lähelle risteystä että tietyökyltin ja Volvon perän väliin jäi vajaa metri väliä, josta olisi pitänyt päästä ajamaan. Käännyin sitten takaisin vain huomatakseni, että edessä on kielletty ajosuunta. Ainoa vaihtoehtoinen kääntymissuunta oli Cumuluksen parkkihalliin, joten hurautin sitten takaisin Hämeenpuistoon yksisuuntaista väärään suuntaan. Onneksi ei tullut autoja vastaan molempia kaistoja pitkin. En tosin ollut ainoa, perässäni tuli ainakin neljä autoa, jotka kaikki olivat ihan yhtä hukassa kuin minäkin.

Nyt maha sanoo, että aamiainen olisi jo tervetullut.