On loistava elokuva, eikä vähiten Mini Coopereiden takia :) Tänään pääsin Minin rattiin kun lähdin käyttämään kuumeista kaveriani autokaupassa. Pitihän sitä sitten päästä vielä kerran testaamaan ja hienoahan sillä oli ajella. 70:n tiellä ei tosin kovin paljoa uskaltanut kiihdytellä, mutta totesin kuitenkin, että vääntöä löytyy.

Kun tulin takaisin kaupungilta Eppu oli ovella odotamassa ja ryntäsi suoraa päätä rappukäytävään kun avasin oven. Onneksi ei kuitenkaan lähtenyt kovin kauas. Se sai eilen varmaan kipinän kun käytiin ensimmäistä kertaa ulkona valjaissa. Ei se siellä paljon uskaltanut vielä liikkua, mutta ovesta on kyllä päästävä ulos aina kun mahdollista. Valjaatkin ovat vielä sen verran outo kapistus, että opettelua riittää. Ylimääräiset energiat ulkona saatiin kyllä kulutettua, kissa oli ihan kiltisti koko illan vaikka yleensä alkaa kauhea hepuli ja ravaaminen kymmenen aikaan.

Sain vähän aikaa sitten eläinkaupasta ilmaisen näytepakkauksen kissanhiekkaa ja vaihdoin sen Epulle entisten puupellettien tilalle. No Eppuhan ihastui hiekkaan niin, että jäi raaputtamaan sitä vielä pitkäksi aikaa metsästäen hiekanjyviä, jotka lentelivät ja ropisivat laatikon reunoihin. Kohta olikin koko kylppärin lattia hiekoitettu... No, laatikko alkaa olla muutenkin jo pieni, joten täytynee ostaa sellainen, missä on ainakin korkeammat reunat niin saa ihan rauhassa sitten kaivella.

Meinasin melkein kokonaan unohtaa mainita huivin, jonka virkkasin alkusyksystä. Inspiraation sain ostoksilla käydessä, mutta ajattelin mieluummin sijoittaa lankoihin kuin valmiiseen huiviin. Tällainen siitä sitten tuli:

16976.jpg

Lanka on Tennesseetä, silmukkaketjusta tuli jonkin verran tiukempi kuin lopetuskerroksesta, joten huivi on vähän kiero, mutta eipä sitä juuri huomaa. Ajattelin, että voisin tehdä samantyyppisen myös villalangasta, vaikka woolista, kun siinä löytyy värivalikoimaa ihan hyvin.