Myheritage-sivu on näköjään saanut blogeissa suosiota, joten pistänpä minäkin tuloksen tänne näkyviin. Linkin sain jo muutama viikko sitten kaverilta. Parilla kuvalla sain ensimmäiseksi osumaksi miehen, mua tosin on aina sanottukin isän näköiseksi ja pienenäkin luultu monta kertaa pojaksi. Viime keväisessä CV-kuvassa muistutin 63%:sti Katie Holmesia.
T6365_96_128.JPG

Sitten joululahjapäivitystä. Isän paidan hihat ovat pingottumassa ja niitä vaille se onkin jo valmis. Tavoitteena saada se tänään loppuun vaikka treenien takia illalla ei paljon ehdikään. Sitten on jäljellä vielä sekalainen määrä juttuja hahtuvasta, mutta ne on aika nopeita tehdä. Valmiisiin koreihin pitää laittaa karkkia tai pipareita sisään ja laittaa pakettiin. Kaupungillekin pitäisi keretä huomenna tai torstaina ostamaan muutama lahja ja lisää lankaa joululomaa varten...

Valmiista töistä ei siis tähän tule kuvia, joten laitetaan otos Epusta avustamassa pyykinpesussa.
24373.jpg 
Eilen aamulla molemmat kissat olivat ihan hirveällä riehumispäällä. Matot olivat rutussa ja vesikupin sisältö keittiön lattialla. Tapetitkin on jo monesta paikkaa risana varsinkin Epun jäljiltä. Tänään on ollut huomattavasti parempi päivä. Tai no, taidanpa perua sanani saman tien kun näyttää siltä, että nyt se taas alkaa, argh.