Ostin vihdoinkin sen kerän Sirdarin Yo-Yoa ja aloitin vyötteen ohjeella tekemään puseroa. Lanka on aika kamalaa neulottavaa ja heti aluksi meinasikin mennä hermo, kun purin kolme kertaa 1o, 1n jousteen ekan kerroksen, kun silmukoita oli väärä määrä tai kaksi oikeaa tai nurjaa peräkkäin. Nyt lankaan on jo vähän tottunut, mutta aluksi oli vaikea erottaa edes oikeaa ja nurjaa toisistaan.

Neuletapaamisessa oli kiva tavata muitakin neulojia ja hipelöidä ihania lankoja. Pari nuorta tulevaisuuden neulojalupaustakin oli mukana. Toivottavasti pääsen ensi kerrallakin.

Tässä Yo-Yo ja vähään muitakin viimeisimpiä lankaostoksia:
31158.jpg
Kaksi kerää Isoveljeä, colori ja sininen lapasia varten. Kolme vyyhteä pirkkalankaa, yksi jo kerällä, sukkiin, mutta se olikin vähän liian paksua, joten nyt niistä on tulossa kaulaliina. Sellainen paksu ja lämmin.Oikealla on se Yo-Yo-paidan alku, näyttää aikamoiselta sotkulta tuossa kuvassa, mutta nyt kun se on jo vähän pidemmällä niin alkaa näyttää ihan hyvältä.

Kesken on tällä hetkellä vielä edellisten lisäksi vauvan pusero, mutta siitä ei sen enempää ennen kuin tuleva omistaja on syntynyt. Eilen tuli postissa 6 kpl Suuri Käsityö-lehtiä jotka huusin Huuto.netistä. Niissä oli muutamia kivoja neule- ja ompelumallejakin. Ainakin se neuletakki, joka mun on pitänyt aloittaa löytyy varmaan niistä.
31157.jpg
Peitto on kelvannut kissoille ihan hyvin. Varsinkin kun se on tässä pöydällä missä niiden "kerrossänkykin" on.