Valossa oli tänään juttu äijäkommuunista. Tuli vähän sama fiilis kun tulin firman sählyvuorolta, söin lihapiirakan ja istahdin koneen ääreen siideritölkki kädessä :) En kuitenkaan alkanut pelata World of Warcraftia tai mitään muutakaan. Eikä tullut tänään edes kiekkoa telkusta. Neuleblogien selaaminen ei varmaan kuulu kovinkaan monen äijän päivärutiiniin.

Kommuunissa tuli asuttua joskus noin vuoden verran. Kahden äijän kanssa. Silloin kyllä pelattiin joskus läpi yön pelejä lähiverkossa ja netissäkin. Kun ensin oli säädetty kolme tuntia sitä verkkoa kuntoon. Ja syötiin pakastepitsaa ja juotiin kokista. Kommuunielämä loppui pikkuhiljaa kun kolmen asukkaan sijasta paikalla oli melkein aina kuusi henkeä.

Pitäis päättää mitä neulosin seuraavaksi. Ei sillä, että entisistä olis yhtään valmistunut. Tekis mieli vaan alottaa jotain uuttakin. Menitasta ostetut kolme kerää ihanan vihreää Schoeller+Stahlin Limboa voisivat muuttua vaikka leskenlehtihuiviksi. Mietin vähän aikaa että tuleekohan siitä liian lämmin kun kevätkin ehkä saattaa kohta tulla, mutta päätin just että se sopii tosi hyvin yhden ruskeen takin kanssa oli sitten lämmin tai kylmä.

Huomenna lastaan kissat autoon ja suuntaan kohti anoppilaa vaihtamaan kesärenkaita. Mies meni jo edeltä viettämään talvilomaansa kaatamalla puita. Ensi viikolla sitten luvassa postaus kuvien kanssa. Jos ei neuleista niin ainakin kahdesta kissasta ja yhdestä koirasta, jota toinen kissa sietää ja toinen ei.

Uusia tilaajiakin oli tullut taas pari lisää niin että 80 meni rikki, tervetuloa mukaan!