No ei sentään, vaikka ensin siltä näyttikin. Värjäsin siis viimein jo aikaa sitten ei-minkään-värisestä Samoksesta neulotun laukun oliivinvihreällä Nitorilla ja hämärässä kylppärissä se näytti ensin ihan ruskealta, niin kuin kyllä tuossa kuvassakin. Oikeasti siitä tuli kyllä aika lailla oliivinvihreä. Kamera lähti miehen mukana mökille, joten tuo kuva on kännykameran tuotos. Koitan ottaa paremman kuvan illalla kun on taas oikea kamerakin käytössä.

Väristä tuli siis sellainen kuin pitikin, mutta muuten ei ihan menny putkeen tuo värjäys... Hihna oli vielä irti, joten laitoin koneeseen jäljellä olevaa lankaakin sen verran, että saan ommeltua sen kiinni. Fiksu olisi ehkä laittanut langan vaikkapa pesupussiin... Nyt sain koneesta käsiini mytyn hihnaa ja lankaa sellaisessa solmussa, että ilman saksia ei ollut mitään toivoa saada sitä auki. Muutkin langanpäät roikkuivat vielä laukusta ja niitä oli myös sotkussa mukana. Pesukonekin jäi kaiken lisäksi jumiin kesken ohjelman ja pyöritteli kassia vähän aikaa ihan turhaan edestakaisin. Koneessa ei tietenkään ollut mitään välimuotoa 60 ja 95 asteen välillä, joten laukku pyöri sitten 95 asteen pesussa. Muuten kesti ihan hyvin, mutta pinnasta tuli aika karkea. Vuori tuohon pitää vielä tehdä ja hihnaa varmaan lyhentää kun se on aika venyvää sorttia. Muuten ihan ok laukku, aika sopivan kokoinen vaikka keskeneräisen neuleen kuljetteluun.
128592.jpg

Eilen jäi neuletapaaminen väliin, kun piti siivota ja leipoa pikkusiskon rippijuhliin samoja suklaakeksejä kuin piknikille tein. Niiden ohje löytyy muuten täältä. Hyviä olivat ja helppoja tehdä, kannattaa kokeilla. Mies oli ennen lähtöään ollut niin ihana, että siivosi pöydiltä ja lattioilta lojuvat tavarat, niin pitihän mun sitten vuorostani imuroida. Luulin, että ehtisin neulomaankin, mutta enpä ehtinyt muuta kuin päättelemään nuo laukun langanpäät ja ompelemaan hihnan.

Tänään mennään Vepsäläiseen, josta saatiin asunnonvälittäjän kautta kaksi tuntia ilmaista sisustussuunnittelua. Jännää...