Lämpötila vaan nousee kun mennään viikonloppua kohti, ja siitähän saakin hyvän syyn siirtyä ulkoilmaan neulomaan, niin kuin eilenkin Viikinsaaressa. Neulojia oli laiva pullollaan ja pöytä notkui piknikeväitä. Kiitos kaikille, jotka oli ehtineet nähdä vaivaa, itse en alkuviikolla paljon ehtinyt kotona olemaan saati sitten leipomaan. Uunin päälle laittaminen ei kyllä kiinnostaisi vaikka olisi ollut aikaakin, lämpömittari kun näyttää tällä hetkellä 28,5 astetta.

Kaksi viikkoa sitten aloitin neuletapaamisessa virkkaamaan hattua, joka piti antaa puolivuotiaalle tytölle. No, niinhän siinä kävi, että hattu mahtuu ihan hyvin minunkin päähäni... En kuitenkaan taida itse sitä pitää, mutta jospa se kävisi paremmin jo muutaman vuoden vanhalle tyttöselle, jota nähdään sunnuntaina. Kun menin parvekkeelle poseeraamaan hatun kanssa, alkoi jalkojen juuresta kuulua sen verran vaativaa maukumista, että Pienikin pääsi sitten kuvaan. Tuossa kuvassa se ei kyllä näytä kovin pieneltä...
118732.jpg
Virkattu hattu
Lanka Novita Tennessee vaaleanpunainen ja valkoinen
Malliin vilkuilin vähän vihjeitä Sia:n blogin virkatun hatun ohjeesta, mutta aika pitkälle tuo on itse sovellettu ja tulos siis sen mukainen. Jotain piristystä siihen aion vielä laittaa, kukkasen vaikka.

Jostain syystä mulla ei oo koskaan ennen neuletapaamista mitään sopivaa mukaan otettavaa puikoilla. Eilen aamullakin nappasin vaan sukkapuikkokasan ja kerän lankaa mukaan ja aloitin sukkia. Tai siis yritin. Lanka oli sisältä niin solmussa, että melkein kaikki aika meni sen selvittämiseen enkä saanut neulottua kuin pari hassua kerrosta. Eipä sen kyllä niin väliäkään kun ei ihan vielä oo villasukkakelitkään. Nyt tekis mieli taas uutta huivia, mutta mallin päättäminen on aina yhtä vaikeeta... Pitsihuivissa olis kyllä taas vähäksi aikaa haastetta ja helppo mukaan otettava rannalle ja tapaamisiin.

Huomasinpa juuri, että eilen myöhempään viipyneet oli sopineet tapaamisesta ensi viikollakin, tällä kertaa Sorsapuistossa, siellä nähdään siis! Nyt selaamaan uutta Extremities Knittyä.