Eilen koko Vuodatus oli alhaalla ja tällä hetkellä tänne ei kuulemma voi lisätä kuvia, joten saatte nyt kuvattoman päivityksen.

Me saatiin sunnuntaina pikkuvieras Inka (6v) hoitoon odottelemaan pikkuveljen syntymistä. Inkan kanssa opeteltiin (no mitäpä muutakaan) neulomaan ja virkkaamaan ja tehtiinkin kissoille monta uutta lelua. Inka sai myös rannekorun karkinvärisestä Tango Fanista ja tekeillä on myös samanlainen kaulaliina. Odottelu kannatti ja maanantaiaamuna Inka sitten lähtikin Iskän kanssa katsomaan pikkuveljeä.

Muut kesken olevat neuleet on edistyneet ihan kohtalaisesti, mutta kun niitä tekee kaikkia vähän kerrallaan, niin tuntuu että mikään ei edisty kunnolla. Vauvaneule, mistä aiemmin puhuin, on kietaisupaita juurikin tuolle Inkan pikkuveljelle ja se on hihojen kiinnitystä ja nauhojen neulomista vaille valmis. Yo-Yo paita on edennyt hitaasti mutta varmasti, mutta eka kappale edelleen menossa. Kaulaliina Pirkkalangasta on jo melkein valmis.

Knitting Olympics houkuttelee muakin, neuletakki tai -paita vois olla sopiva projekti niin saisin senkin valmiiksi sen sijaan että vaan joka kirjoituksessa suunnittelen sitä... Uudessa Modassa ollut entrelac-paita houkuttelis kyllä myös. Odottelen tällä viikolla vihdoinkin lopullista tietoa työpaikasta ja töiden aloituksesta riippuu aika paljon myös nelomiseen käytettävissä oleva aika. Siirrän päätöstä osallistumisesta siis eteenpäin.